Een buitengewone ervaring

Feesten

Zoekt u een buitengewone locatie voor een feest, bruiloft, borrel of een familiereünie? Dan vindt u bij ons vast de ideale accommodatie. Doordat we beschikken over zeven ruimten van verschillende omvang en veel mogelijkheden buiten, is het altijd mogelijk de juiste inrichting te vinden. Onze locatie biedt ruimte voor 130 gasten.

Ook over de invulling denken wij graag met u mee. Wat denkt u bijvoorbeeld van een schilder- of kookworkshop? Of van een BBQ of tuinfeest in de serre met bar waarbij u via openslaande deuren onze fraaie tuin in kunt? Houdt u van het buitenleven, dan nemen onze gidsen u en uw gasten graag mee voor een wandeling door de prachtige natuur in de omgeving van onze accommodatie.

De catering voor uw feest verzorgen wij graag zelf. Daarbij gebruiken we zo veel mogelijk biologische en streekproducten. Ook houden we rekening met de seizoenen. Onze koks maken bij het bereiden van maaltijden indien mogelijk gebruik van wat er vers voorhanden is. Natuurlijk houden zij daarbij rekening met uw speciale wensen, zoals dieet en allergie.

Parkeren is gratis en er bestaat de mogelijkheid tot overnachten in het nabijgelegen Novotel Breda. Wat wilt u nog meer?